Гриби, запечені з овочами овочеві страви, страви з грибів духовка, низькокалорійне 8 Грудня, 2019 200 рецептов по 200 калорий. Вкусные блюда для завтрака, обеда и ужина Yields: 4 порції Ingredients Гриби білі - 200 г Помідори - 2 шт. Кабачки - 1 шт. Цибуля - 1 шт. Селера - 2 кореня Перець солодкий - 1 шт. Петрушка - 1 пучок зелені Бульйон овочевий - 100 мл Олія - 50 мл Перець чорний мелений Сіль Directions 1Гриби очистити, промити, нарізати скибочками. Помідори нарізати товстими кружальцями. Кабачок очистити від шкірки та насіння і нарізати кубиками. Селеру та цибулю очистити і нашаткувати. Солодкий перець очистити і нарізати тонкими кільцями. 2Все викласти шарами в глибоку форму для запікання, скропити олією, посолити, поперчити, влити овочевий бульйон. 3Форму помістити в попередньо розігріту духовку на 40 хвилин. 4Зелень петрушки промити, обсушити, дрібно нарізати. 5Гриби, запечені з овочами, розкласти по тарілках і посипати рубаною зеленню. 00:00 Nutrition Facts Calories124 ккал