білі гриби з кабачками, перцем, помідорами селерою, цибулею і петрушкою
білі гриби з кабачками, перцем, помідорами селерою, цибулею і петрушкою

Гриби, запечені з овочами

  ,   ,

8 Грудня, 2019

200 рецептов по 200 калорий. Вкусные блюда для завтрака, обеда и ужина

  • Yields: 4 порції

Ingredients

Гриби білі - 200 г

Помідори - 2 шт.

Кабачки - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Селера - 2 кореня

Перець солодкий - 1 шт.

Петрушка - 1 пучок зелені

Бульйон овочевий - 100 мл

Олія - 50 мл

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Гриби очистити, промити, нарізати скибочками. Помідори нарізати товстими кружальцями. Кабачок очистити від шкірки та насіння і нарізати кубиками. Селеру та цибулю очистити і нашаткувати. Солодкий перець очистити і нарізати тонкими кільцями.

2Все викласти шарами в глибоку форму для запікання, скропити олією, посолити, поперчити, влити овочевий бульйон.

3Форму помістити в попередньо розігріту духовку на 40 хвилин.

4Зелень петрушки промити, обсушити, дрібно нарізати.

5Гриби, запечені з овочами, розкласти по тарілках і посипати рубаною зеленню.

00:00

Nutrition Facts

Calories124 ккал