Рулетики з грибами під овочевим соусом
Рулетики з грибами під овочевим соусом

Рулетики з грибами під овочевим соусом

  ,   

9 Квітня, 2019

100 лучших рецептов блюд из грибов (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 45 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно - 300 г + на підпил

Вода - 170 мл

Сіль - 1 ч. ложка

Олія оливкова - 1 ст. ложка

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Печериці - 400 г

Цибуля - 1 шт.

Олія оливкова - 50 мл

Мускатний горіх

Сіль

ДЛЯ ЗАЛИВКИ:

Помідори у власному соку - 300 г

Морква - 1 шт.

Лавровий лист - 1‑2 шт.

Кріп

Directions

1Просіяти борошно з сіллю, влити оливкову олію та холодну воду, замісити круте тісто. Посипати його борошном і відставити убік.

2Вимити, обсушити та почистити печериці, дрібно порубати.

3Нарізати очищену цибулю кубиками, обсмажувати на оливковій олії 5 хвилин.

4Додати гриби, смажити ще 5 хвилин. Всипати мускатний горіх, посолити.

5Розкачати тісто в коло на присипаній борошном поверхні. Розподілити зверху начинку, згорнути рулетом, змастити край тіста водою. Нарізати рулет на шматочки завтовшки 1‑1,5 см, скласти у вогнестійкий посуд.

6Натерти очищену моркву на крупній тертці. Подрібнити помідори за допомогою блендера.

7Залити рулет соусом з помідорів, розкласти зверху моркву, посипати рубаним кропом, посолити, додати лавровий лист.

8Запікати в розігрітій до 170°С духовці 15‑20 хвилин.

00:00