Рулетики з грибами під овочевим соусом
випічка, страви з грибів духовка
9 Квітня, 2019
100 лучших рецептов блюд из грибов (Кулинария. 100 лучших рецептов)
- Cook: 45 mins
- Yields: 4 порції
Ingredients
ДЛЯ ТІСТА:
Борошно - 300 г + на підпил
Вода - 170 мл
Сіль - 1 ч. ложка
Олія оливкова - 1 ст. ложка
ДЛЯ НАЧИНКИ:
Печериці - 400 г
Цибуля - 1 шт.
Олія оливкова - 50 мл
Мускатний горіх
Сіль
ДЛЯ ЗАЛИВКИ:
Помідори у власному соку - 300 г
Морква - 1 шт.
Лавровий лист - 1‑2 шт.
Кріп
Directions
1Просіяти борошно з сіллю, влити оливкову олію та холодну воду, замісити круте тісто. Посипати його борошном і відставити убік.
2Вимити, обсушити та почистити печериці, дрібно порубати.
3Нарізати очищену цибулю кубиками, обсмажувати на оливковій олії 5 хвилин.
4Додати гриби, смажити ще 5 хвилин. Всипати мускатний горіх, посолити.
5Розкачати тісто в коло на присипаній борошном поверхні. Розподілити зверху начинку, згорнути рулетом, змастити край тіста водою. Нарізати рулет на шматочки завтовшки 1‑1,5 см, скласти у вогнестійкий посуд.
6Натерти очищену моркву на крупній тертці. Подрібнити помідори за допомогою блендера.
7Залити рулет соусом з помідорів, розкласти зверху моркву, посипати рубаним кропом, посолити, додати лавровий лист.
8Запікати в розігрітій до 170°С духовці 15‑20 хвилин.