Заправка гірчична (з вареними жовтками) салати, соуси російська кухня лікувальне харчування 22 Серпня, 2017 100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Русская кулинария Ingredients Олія - 150 г / 300 г Оцет 3% - 320 г / 650 г Яйця - 1,5 жовтка / 3 жовтка Гірчиця готова - 25 г / 50 г Цукор - 25 г / 50 г Сіль - 10 г / 20 г Перець чорний мелений - 1 г / 2 г Directions 1Жовтки варених яєць розтерти з гірчицею, сіллю і цукром. 2Далі потроху додавати олію, продовжуючи розтирати суміш, доки вона повністю не з'єднається з жовтками та гірчицею. 3Потім влити оцет і додати мелений перець.Дієта при гіпотонії 00:00