Баранина з гірчично-фісташковою скоринкою / горіховою скоринкою страви з м'яса 13 Грудня, 2016 Блюда для девичника Готовим из баранины (Семь поварят) Cook: 35 mins Yields: 4 порції Ingredients Баранина - 800 г м'якоті Гірчиця готова - 2 ст. ложки Олія - 1 ст. ложка ДЛЯ СОУСУ: Фісташки рубані - 100 г Бульйон із баранини - 250 г Цибуля ріпчаста - 1 шт. Душиця сушена мелена - 1 ст. ложка Перець чорний мелений Сіль Directions 1Баранину посолити, поперчити й обсмажити цілим шматком на олії, потім вийняти та поставити в тепле місце. 2СОУС: Цибулю дрібно порубати та спасерувати на жирі, що залишився. Влити бульйон, уварити наполовину. Приправити соус сіллю, перцем та душицею. 3Підготовлене м'ясо змастити гірчицею, посипати фісташками та запікати в розігрітій до 200°С духовці 5-7 хвилин. 4Печеню розрізати на порції та подавати разом з приготовленим соусом. Гарнірувати смаженими овочами. 00:00