Торт горіховий оголений
Торт горіховий оголений

Торт горіховий оголений

    , , ,

3 Травня, 2019

Better Homes and Gardens Australia 2016 №12 December

Ingredients

Масло несолоне - 750 г

Цукор коричневий (soft brown sugar) - 2 склянки / 460 г

Яйця - 8 шт.

Масло арахісове м'яке - 500 г

Борошно з розпушувачем - 5 склянок / 620 г

Молоко - 1 склянка / 250 мл

Кондитерський цукор або цукрова пудра з кукурудзяним борошном (icing sugar mixture) просіяна - 1,5 склянки / 195 г

Спред з лісового горіху - 1 склянка / 280 г

Ферреро Роше - 12 шт.

ДЛЯ ДЕКОРУ:

Ферреро Роше

Рафаелло

Directions

1Прогріти духовку до 180°С. Змастити та застелити 2 круглі форми для тортів діаметром 22 см.

2Збити в мисці 300 г подрібненого вершкового масла та 1 склянку цукру. Додати 4 яйця, по одному за раз, збиваючи після кожного додавання. Додати половину арахісового масла та збити до поєднання. Поперемінно додати 2,5 склянки просіяного борошна та 0,5 склянки молока до поєднання.

3Розподілити суміш рівномірно між формами. Випікати 35‑40 хвилин, або доки шпажка, вставлена в центр, не вийде чистою.

4Охолоджувати у формі 10 хвилин, після чого перенести на дротяну стійку.

5Повторити процес і випікти ще 2 шари горіхового торту.

6МАСЛЯНИЙ КРЕМ: Збити залишки подрібненого масла (150 г) у чашу електричного міксера до пом'якшення. Поступово додавати кондитерський цукор або цукрову пудру, збиваючи, доки маса не стане блідою та кремовою.

7Покласти спред з лісових горіхів у миску та перемішайте ложкою, щоб маса пом'якішала. Грубо нарізати Ferrero Rocher, додати до сперду та розмішати до поєднання.

8Згладити коржі, обрізавши верхівки великим зубчастим ножем. Покласти 1 корж догори дном на блюдо. Нанести чверть суміші спреду лісового горіха. Покласти зверху інший корж і повторити, закінчити верхнім шаром торта.

9Нанести тонкий шар масляного крему не верхню і бокову поверхню зібраного торта, розгладити скребком для тортів або лопаткою і дати торту підсохнути. Прикрасити Ферреро Роше та Рафаелло.

00:00