Насі-горенг з яйцем-пашот
Насі-горенг з яйцем-пашот

Насі-горенг з яйцем-пашот

  ,     

5 Червня, 2019

100 Weight Loss Bowls

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 10 mins
  • Yields: 1 порція

Ingredients

Олії оливкова - 1 ч. ложка

Цибуля жовта - 0,5 шт. маленької

Часник - 0,5 зубчика

Сіль морська

Перець чорний свіжомелений

Морква - 1 шт. маленька

Рис коричневий варений - 1 чашка

Шпинат - 2 чашки листя

Соєвий соус темний - 1 ч. ложка

Лайм - 0,5 шт. (сік) + 1 долька (необов'язково)

Яйця - 1 шт.

Зелениа цибуля,, лише зелена частина - 1 шт.

Перець чилі червоний - 0,5 шт.

Directions

1Нагріти оливкову олію на сковорідці на середньо-високій температурі, потім додати дрібно нарізану цибулю і смажити 1 хвилину.

2Додати дрібно нарізаний часник, приправити сіллю та перцем і готувати ще 1 хвилину.

3Додати терту моркву та готувати, перемішуючи, ще 1 хвилину.

4Змішати овочі з коричневим рисом, потім додати листя шпинату та готувати, доки шпинат не зів'яне.

5Додати темний соєвий соус і сік лайма і варити ще 1 хвилину.

6Тим часом в каструлі довести 2 чашки води до кипіння, потім зменшити вогонь. Обережно розбити яйце у воду та варити 2 хвилини або доки жовток не втратить прозорість.

7Покласти сумш коричневого рису у чашу. Шумівкою дістати яйце з каструлі та покласти на рис. Посипати тонко нарізаними зеленою цибулею і червоним перцем чилі та додати дольку лайму (за бажання), щоб вичавити його на страву.

Сніданок вихідного дня

00:00

Nutrition Facts

Calories310 ккал
Sodium404 мг
Protein14 г
Cholesterol213 мг
Sugar8 г
Total Fat7,5 г
Saturated Fat1,5 г
Total Carbohydrates43 г
Dietary Fiber5,5 г