абрикоси консервовані
абрикоси консервовані

Абрикоси у власному соку натуральні

  

17 Лютого, 2018

Блюда для понижения уровня сахара (Кулинария. Здоровое питание)

Экспресс-заготовки для тех, у кого много дел

Ягоды и фрукты. Заготовки по-деревенски (Умная усадьба / Советы бабушки Агафьи)

Ingredients

Абрикоси - 1 кг

Вода - 150 мл / 0,5 склянки

Directions

1Абрикоси розрізати на половинки, кісточки видалити.

2Плоди покласти в каструлю, додати воду та підігрівати під кришкою на слабкому вогні, доки абрикоси не покриються соком. Періодично помішувати.

3Перекласти абрикоси з соком в підготовлені банки, заповнюючи їх по плічка. Стерилізувати: банки 0,5 л - 10 хвилин, 1 л - 15 хвилин. Закатати кришками.

Дієта для зниження рівня цукру

00:00