Млинці вівсяні
Млинці вівсяні

Млинці вівсяні

  

24 Січня, 2019

100 лучших рецептов блинов и оладий / 100 лучших рецептов домашней выпечки (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 3 hrs
  • Yields: 8-12 шт.

Ingredients

Вівсяні пластівці - 250 г

Борошно - 250 г

Молоко - 750 мл

Вершки 20% - 120 мл

Яйця - 4 шт.

Дріжджі - 30 г

Масло вершкове - 50 г

Цукор - 1 ст. ложка

Сіль - 1 ч. ложка

Олія для смаження

Directions

1Змішати вівсяні пластівці та борошно.

2Розігріти молоко до 50°С, додати дріжджі, перемішати.

3Влити молоко в борошно, вимісити тісто, накрити рушником і залишити в теплому місці на 2 години.

4Розігріти вершки до 50°С і додати в тісто, що підійшло.

5Відокремити жовтки від білків. Розтерти жовтки з цукром. Додати в тісто. Перемішати.

6Додати розтоплене вершкове масло, перемішати.

7Збити білки з сіллю в густу піну, додати в тісто та перемішати.

8Смажити млинці на розпеченій олії з двох боків до золотистого кольору.

00:00