Млинці вівсяні млинці, оладки, сирники 24 Січня, 2019 100 лучших рецептов блинов и оладий / 100 лучших рецептов домашней выпечки (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 3 hrs Yields: 8-12 шт. Ingredients Вівсяні пластівці - 250 г Борошно - 250 г Молоко - 750 мл Вершки 20% - 120 мл Яйця - 4 шт. Дріжджі - 30 г Масло вершкове - 50 г Цукор - 1 ст. ложка Сіль - 1 ч. ложка Олія для смаження Directions 1Змішати вівсяні пластівці та борошно. 2Розігріти молоко до 50°С, додати дріжджі, перемішати. 3Влити молоко в борошно, вимісити тісто, накрити рушником і залишити в теплому місці на 2 години. 4Розігріти вершки до 50°С і додати в тісто, що підійшло. 5Відокремити жовтки від білків. Розтерти жовтки з цукром. Додати в тісто. Перемішати. 6Додати розтоплене вершкове масло, перемішати. 7Збити білки з сіллю в густу піну, додати в тісто та перемішати. 8Смажити млинці на розпеченій олії з двох боків до золотистого кольору. 00:00