100 лучших рецептов домашней выпечки (Кулинария. 100 лучших рецептов)
Prep: 35 mins
Cook: 25 mins
Yields: 20 шт.
Ingredients
Вівсяні пластівці - 400 г
Крохмаль картопляний - 15 г
Розпушувач - 1/3 пакетика (5 г)
Молоко - 250 мл
Цукор - 150 г
Масло вершкове - 100 г
Курага - 30 г
Чорнослив - 30 г
Родзинки - 30 г
Directions
1Курагу з чорносливом подрібнити, з'єднати з родзинками в одній ємності. Залити холодною водою та залишити на 3 хвилини. Злити рідину, просушити сухофрукти.
2Подрібнити в кухонному комбайні 200 г вівсяних пластівців у борошно (їх можна замінити пшеничним борошном). Змішати з рештою вівсяних пластівців і крохмалем.
3Розігріти молоко в мікрохвильовці до 70°С, влити в пластівці. Всипати цукор і розпушувач, перемішати. Розтопити вершкове масло, додати в тісто та ретельно перемішати. Додати сухофрукти, перемішати. Накрити рушником і залишити на 10 хвилин.
4На дошці, присипаній борошном, розкачати пласт завтовшки 1,5 см. За допомогою склянки або ножа вирізати печиво.
5Застелити деко пергаментом, викласти печиво і випікати в розігрітій до 200°С духовці 25 хвилин.