сендвіч з раками та яйцем
сендвіч з раками та яйцем

Яйця під соусом нантуа – Œufs nantua

  ,     

26 Лютого, 2019

107 диковинных рецептов от Поля Пуаре

Ingredients

Хліб білий

Масло вершкове

Раки - 6 хвостів

Яйця - 1 шт.

Соус нантуа

Сир

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Зняти скоринку з батона білого хліба та вийняти м'якуш, зробивши човник. Намастити вершковим маслом і розкласти всередині ракові хвости. Накрити верхньою частиною батона.

2Зварити яйце в мішечок у дуже солоній і перченій воді та покласти його на скоринку.

3Трохи обмазати соусом нантуа та посипати тертим сиром.

4Підсмажити в духовці.

00:00