Яйця «Окінава»
Яйця «Окінава»

Яйця «Окінава»

  ,   

11 Грудня, 2018

50 рецептов японской кухни

Ingredients

Яйця - 2 шт.

Рис - 20 г

Краби - 40 г м'яса

Помідори - 80 г

Перець зелений - 20 г

Майонез - 70 г

Желатин - 10 г

Томатний соус - 20 г

Кошики з листкового тіста - 2 шт.

Directions

1Рис відварювати в киплячій воді 15 хвилин, відцідити, охолодити.

2Ошпарені помідори (залишити помідор для декору) очистити від шкірки та насіння, дрібно нарізати.

3Рис змішати з помідорами, дрібно нарізаним зеленим перцем і м'ясом крабів, залити половиною майонезу і всім томатним соусом.

4Заповнити рисовою сумішшю частину кошичків.

5Яйця, зварені некруто, залити майонезом, змішаним з розчиненим желатином, прикрасити дольками помідора і, коли желе застигне, укласти в кошики.

6Подавати страву на серветках в охолодженому стані.

00:00