Яйця «Окінава» закуски, страви з яєць японська кухня 11 Грудня, 2018 50 рецептов японской кухни Ingredients Яйця - 2 шт. Рис - 20 г Краби - 40 г м'яса Помідори - 80 г Перець зелений - 20 г Майонез - 70 г Желатин - 10 г Томатний соус - 20 г Кошики з листкового тіста - 2 шт. Directions 1Рис відварювати в киплячій воді 15 хвилин, відцідити, охолодити. 2Ошпарені помідори (залишити помідор для декору) очистити від шкірки та насіння, дрібно нарізати. 3Рис змішати з помідорами, дрібно нарізаним зеленим перцем і м'ясом крабів, залити половиною майонезу і всім томатним соусом. 4Заповнити рисовою сумішшю частину кошичків. 5Яйця, зварені некруто, залити майонезом, змішаним з розчиненим желатином, прикрасити дольками помідора і, коли желе застигне, укласти в кошики. 6Подавати страву на серветках в охолодженому стані. 00:00