Окономіякі
Окономіякі

Окономіякі

  , ,   

1 Березня, 2019

100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 1 hr
  • Yields: 20-24 шт.

Ingredients

Борошно - 180 г

Бульйон - 190 мл

Яйця - 1 шт.

Капуста - 300 г

Цукіні - 1 шт. невеликий

Морква - 1 шт. середня

Зелена цибуля - 3‑4 пера

Бекон - 3 скибочки

Вустерський соус - 5 крапель

Сіль

Олія для смаження

Directions

1Дрібно нашаткувати капусту. Очистити моркву та натерти на дрібній тертці. Очистити цукіні від шкірки та натерти на крупній тертці. Дрібно посікти пір'я зеленої цибулі.

2Розігріти в сковороді 1 ст. ложку олії, додати всі овочі та тушкувати 5 хвилин.

3Додати в борошно яйце, перемішати. Влити бульйон тонкою цівкою, постійно перемішуючи, до однорідної маси.

4Змішати овочі, вустерский соус і тісто. Посолити, перемішати.

5Нарізати бекон кубиками.

6Розігріти олію в сковороді з товстим дном, столовою ложкою викласти тісто, розрівняти його в млинець завтовшки 5‑6 мм.

7Посипати кубиками бекону, смажити до рум'яної скоринки з двох боків на середньому вогні.

00:00