Печиво старого року
Печиво старого року

Печиво старого року

    , ,

11 Серпня, 2019

Эх, яблочко!
Яблоки (кулинария)

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Масло вершкове - 200 г

Борошно - 3 склянки

Цукор - 0,5 склянки

Сметана - 0.5 склянки

Лимон - цедра

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Конфітюр яблучний - 1 склянка

Цукати подрібнені - 3 ст. ложки

Ром - 1 ст. ложка

Directions

1Борошно змішати з цукром і цедрою лимона. Масло разом із борошном порубати ножем, додати сметану, перемішати в однорідне тісто та поставити на 1 годину в холодильник.

2Потім розкачати два пласти завтовшки в 1 см і спекти.

3Ще гарячий пласт покрити яблучним конфітюром, покласти зверху інший пласт і нарізати косими шматочками. Печиво полити апельсиновим сиропом, посипати крихтами печива. Прикрасити дольками яблучного мармеладу.

00:00