Омлет, фарширований овочами
Омлет, фарширований овочами

Омлет, фарширований овочами

  , ,   

1 Березня, 2019

100 лучших рецептов завтраков в мультиварке (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Яйця - 6 шт.

Молоко - 240 мл

Масло вершкове або маргарин - 20 г + 10 г масла для подачі

Зелений горошок консервований - 120 г

Баклажани - 0,5 шт.

Сметана - 40 г

Сіль

Directions

1Збити яйця за допомогою міксера або вінчика. Додати молоко, посолити та ще раз збити.

2Очистити баклажани від шкірки та нарізати тонкими скибочками.

3Вибрати в мультиварці режим «Смаження», розтопити половину вершкового масла, викласти баклажани й обсмажити до золотистого кольору.

4Відокремити горошок від рідини, додати до баклажанів, перемішати.

5Викласти овочі в ємність, заправити сметаною та посолити.

6Вибрати режим «Смаження», розтопити вершкове масло, вилити половину омлетної маси та смажити до загустіння.

7Викласти на середину омлету половину овочевого фаршу. Закрити з двох боків загуслою масою, надавши омлету форму пиріжка, та готувати ще 5 хвилин.

8Викласти на тарілку швом униз, полити розтопленим вершковим маслом.

00:00