Омлет, фарширований овочами овочеві страви, сніданки, страви з яєць мультиварка 1 Березня, 2019 100 лучших рецептов завтраков в мультиварке (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 30 mins Yields: 2 порції Ingredients Яйця - 6 шт. Молоко - 240 мл Масло вершкове або маргарин - 20 г + 10 г масла для подачі Зелений горошок консервований - 120 г Баклажани - 0,5 шт. Сметана - 40 г Сіль Directions 1Збити яйця за допомогою міксера або вінчика. Додати молоко, посолити та ще раз збити. 2Очистити баклажани від шкірки та нарізати тонкими скибочками. 3Вибрати в мультиварці режим «Смаження», розтопити половину вершкового масла, викласти баклажани й обсмажити до золотистого кольору. 4Відокремити горошок від рідини, додати до баклажанів, перемішати. 5Викласти овочі в ємність, заправити сметаною та посолити. 6Вибрати режим «Смаження», розтопити вершкове масло, вилити половину омлетної маси та смажити до загустіння. 7Викласти на середину омлету половину овочевого фаршу. Закрити з двох боків загуслою масою, надавши омлету форму пиріжка, та готувати ще 5 хвилин. 8Викласти на тарілку швом униз, полити розтопленим вершковим маслом. 00:00