Омлет з томатами та болгарським перцем сніданки, страви з яєць мультиварка 24 Березня, 2019 100 лучших рецептов завтраков в мультиварке (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 30 mins Yields: 4 порції Ingredients Яйця - 4 шт. великих Перець болгарський червоний - 1 шт. Томати у власному соку без шкірки - 4 шт. невеликих Базилік - 3‑4 листочки Олія оливкова - 1 ст. ложка Молоко високої жирності - 50 мл Сода гашена - на кінчику ножа Соєвий соус - 1 ч. ложка Борошно - 1 ч. ложка Сіль велика Перець чорний свіжомелений Directions 1Нарізати болгарський перець і базилік соломкою, томати - половинками. 2Розігріти в режимі «Випічка» оливкову олію і обсмажити болгарський перець до м'якості. 3Посолити, поперчити, додати томати та закрити кришку. 4Збити яйця з молоком, содою, борошном, чорним перцем і соєвим соусом. 5Залити яйцями овочі, накрити кришкою, через 2‑3 хвилини перемішати. 6Додати базилік, знову закрити кришку та переключитися в режим «Підігрів» на 15 хвилин. 00:00