Омлет з томатами та болгарським перцем
Омлет з томатами та болгарським перцем

Омлет з томатами та болгарським перцем

  ,   

24 Березня, 2019

100 лучших рецептов завтраков в мультиварке (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Яйця - 4 шт. великих

Перець болгарський червоний - 1 шт.

Томати у власному соку без шкірки - 4 шт. невеликих

Базилік - 3‑4 листочки

Олія оливкова - 1 ст. ложка

Молоко високої жирності - 50 мл

Сода гашена - на кінчику ножа

Соєвий соус - 1 ч. ложка

Борошно - 1 ч. ложка

Сіль велика

Перець чорний свіжомелений

Directions

1Нарізати болгарський перець і базилік соломкою, томати - половинками.

2Розігріти в режимі «Випічка» оливкову олію і обсмажити болгарський перець до м'якості.

3Посолити, поперчити, додати томати та закрити кришку.

4Збити яйця з молоком, содою, борошном, чорним перцем і соєвим соусом.

5Залити яйцями овочі, накрити кришкою, через 2‑3 хвилини перемішати.

6Додати базилік, знову закрити кришку та переключитися в режим «Підігрів» на 15 хвилин.

00:00