Оніґірі з тунцем
Оніґірі з тунцем

Оніґірі з кунжутом і тунцем

    

5 Лютого, 2019

Японская кухня

  • Cook: 25 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Рис відварний - 400 г

Тунець консервований - 150 г

Кунжут - 1 ст. ложка насіння

Умебосі - 2 шт.

Огірки - 1 шт.

Directions

1Огірок нарізати кружальцями.

2З умебосі вийняти кісточки, нарізати маленькими шматочками, змішати з рисом і кунжутом.

3З суміші сформувати колобки (оніґірі), покласти всередину кожного шматочок консервованого тунця.

4Викласти оніґірі на тарілку, прикрасити кружальцями огірка.

00:00

Nutrition Facts

Calories189 ккал