Рулет цибульний з курячим рагу
Рулет цибульний з курячим рагу

Рулет цибульний з курячим рагу

  

26 Липня, 2019

Чудо-блюдо 2015 №21 Октябрь

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Вода - 0,5 склянки

Яйця - 1 шт.

Борошно - 1‑1,5 склянки

Сіль

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Цибуля - 3 шт.

Курка - 1 філе

Овочі заморожені - 1 пакет (400 г)

Олія

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1З води, яйця, борошна і солі замісити тісто, як для пельменів, і дати йому полежати 30 хвилин.

2Цибулю нарізати півкільцями, підсмажити до м'якості.

3Тісто розкачати, викласти спасерувану цибулю.

4Згорнути все в рулет і нарізати скибочками завширшки 4‑5 см.

5Куряче філе нарізати невеликими шматочками й обсмажити.

6Додати заморожені овочі та прогрівати все разом 5 хвилин.

7Викласти цибульні рулетики до курки й овочів, додати воду так, щоб вона покрила рулетики до половини і тушкувати все під кришкою до випаровування води.

8Потім трохи обсмажити.

00:00