соус цибульний червоний
соус цибульний червоний

Соус цибульний (французький)

    

1 Лютого, 2019

107 диковинных рецептов от Поля Пуаре

Ingredients

Соус червоний - 800 мл

Маргарин вершковий - 45 г

Масло вершкове - 30 г

Цибуля ріпчаста - 300 г

Цукор - 5 г

Оцет 9% - 75 мл

Перець горошком - 1 г

Лавровий лист

Directions

1Нашаткувати дрібно цибулю і трохи підсмажити на вершковому маргарині, так щоб колір цибулі не змінився.

2У пасеровану цибулю влити оцет, покласти перець горошком, лавровий лист і кип'ятити 8‑10 хвилин.

3Після цього влити червоний соус, додати цукор, сіль і варити 10‑15 хвилин.

4Заправити соус вершковим маслом.

Цей соус можна також готувати з додаванням відвару печериць.

00:00