Соус цибульний (французький) соуси французька кухня 1 Лютого, 2019 107 диковинных рецептов от Поля Пуаре Ingredients Соус червоний - 800 мл Маргарин вершковий - 45 г Масло вершкове - 30 г Цибуля ріпчаста - 300 г Цукор - 5 г Оцет 9% - 75 мл Перець горошком - 1 г Лавровий лист Directions 1Нашаткувати дрібно цибулю і трохи підсмажити на вершковому маргарині, так щоб колір цибулі не змінився. 2У пасеровану цибулю влити оцет, покласти перець горошком, лавровий лист і кип'ятити 8‑10 хвилин. 3Після цього влити червоний соус, додати цукор, сіль і варити 10‑15 хвилин. 4Заправити соус вершковим маслом.Цей соус можна також готувати з додаванням відвару печериць. 00:00