апельсинове желе
апельсинове желе

Желе з апельсину

    

15 Липня, 2019

175 рецептов для здоровья сердца (Еда, которая лечит)

Ingredients

Апельсини - 4 шт.

Желатин - 6 ст. ложок

Вода - 0,5 склянки

Апельсиновий сік - 400‑500 мл

Цукор - 1 ст. ложка

Кориця (не обов'язково)

Directions

1Апельсини нарізати кружальцями. У мисочці розвести желатин в теплій воді, додати туди апельсиновий сік і цукор.

2На дно форми з високими бортами викласти апельсини і залити соком з желатином. Поставити в холодильник на 4‑5 годин.

3Перед подачею на стіл можна посипати корицею.

Дієта для профілактики серцево-судинних захворювань з вітаміном С

00:00