Апельсини в шоколаді
Апельсини в шоколаді

Апельсини в шоколаді

    

28 Червня, 2019

Ingredients

Апельсини - 500 г

Цукор - 150 г

Вода - 150 мл або

Вода - 75 мл +

Лікер апельсиновий - 75 мл

Шоколад гіркий

Directions

1Добре вимиті апельсини порізати кружальцями завтовшки 5‑7 мм.

2Змішати цукор з водою і вилити в широкий посуд. Довести до кипіння й одразу ж зменшити вогонь до мінімуму.

3Викласти в один шар апельсини і дати «покипіти» (сироп має ледве-ледве кипіти, утворюючи дуже маленькі бульбашки) 20 хвилин.

4Викласти апельсини на решітку і дати повністю стекти сиропу.

5Вистелити деко папером, покласти зверху решітку з апельсинами та поставити в попередньо нагріту до 140°С духовку на 35 хвилин. Остудити апельсини на решітці.

6Дрібно посікти шоколад і розтопити його на водяній бані.

7Занурити половину кожного кружальця апельсину в шоколад і викласти на решітку. Залишити застигати на решітці при кімнатній температурі або в холодильнику.

8Готові апельсини викласти в скляний посуд і щільно закрити

00:00