Паска
Паска

Паска звичайна

    , ,

26 Жовтня, 2019

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Борошно - 7,5 склянок

Молоко - 2,5 склянки

Дріжджі - 50 г

Яйця - 20 жовтків

Цукор - 1 склянка

Масло розтоплене - 2 склянки

Сіль

Directions

1Майже всю муку змішати з молоком, додати попередньо розведені в невеликій кількості молока дріжджі, розмішати і поставити в тепле місце.

2Коли опара підніметься, додати в неї жовтки, розтерті до білого кольору з цукром і підігрітим молоком, покласти трохи солі і додати борошно, щоб тісто вийшло потрібної густоти, замісити і дати вдруге піднятися.

3Після цього тісто вибити, покласти у форму, дати тісту піднятися.

4Випікати паску в духовці.

00:00