1М'ясо очистити від плівки та жиру, нарізати шматочками по 40‑50 г, посолити, поперчити, додати нарізану кільцями цибулю. Все перекласти в емальований посуд, в оцет всипати цукор, розмішати та залити цим розчином м'ясо. Покласти на м'ясо вантаж і маринувати в холодному місці близько доби.
2Коли м'ясо замаринується, очистити його від цибулі, насадити на шампури щільно один до одного та прім'яти.
3Смажити над розжареним вугіллям, постійно повертаючи, щоб на шашлику утворилася рум'яна кірочка, а всередині м'ясо залишалося рожевим. Під час смаження шашлик постійно збризкувати маринадом.
4Подавати шашлик на підігрітому блюді, поливши шашличним соусом. Окремо - розсипчастий рис, змішаний з підрум'яненою в олії дрібно нарізаною ріпчастою цибулею, а також шматочки маринованої ріпчастої цибулі.