Ошковок самса - самса з гарбузом запечена
Ошковок самса - самса з гарбузом запечена

Ошковок самса – самса з гарбузом запечена

      

9 Листопада, 2019

Узбекская кухня

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно - 1 кг

Вода - 2 склянки

Сіль - 2 ч. ложки

Дріжджі - 50 г

ДЛЯ ФАРШУ:

Гарбуз - 1,5 кг

Цибуля ріпчаста - 500 г

Сало нутряне - 150 г

Цукор - 1 ст. ложка

Сіль - 1 ч. ложка

Перець мелений - 1 ч. ложка

Directions

1Замісити дріжджове тісто і, коли воно підійде, розділити на кульки завбільшки з волоський горіх, розкачати на тонкі круглі коржики.

2ФАРШ: Стиглий гарбуз очистити від шкірки та насіння і нарізати дрібними кубиками. Так само нарізати сало, цибулю посікти. З'єднати всі продукти, посипати сіллю, цукром і перцем і все добре перемішати.

3Зробити пиріжки у формі півмісяця і випікати на попередньо змащеному деку в духовці.

00:00