Пачат каші та круп'яні страви, млинці, оладки, сирники мордовська кухня 26 Січня, 2019 100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 4 hrs Yields: 8-10 порцій Ingredients Пшенична крупа - 200 г Борошно - 160 г Молоко - 750 мл Яйця - 3 шт. Дріжджі - 13 г Цукор - 1 ст. ложка Сіль - 0,5 ч. ложки Олія для смаження Directions 1Розігріти 250 мл молока до 50°С, додати дріжджі, перемішати. Додати борошно, перемішати, накрити рушником і поставити в тепле місце на 2 години. 2Пшоняну крупу промити, залити молоком, довести до кипіння та варити 15 хвилин на маленькому вогні з закритою кришкою, періодично помішуючи. 3Залишити на 10 хвилин під кришкою. Остудити. 4Відокремити жовтки від білків, розтерти жовтки з цукром. Додати в тісто, ретельно перемішати. 5Змішати кашу й опару, накрити рушником і поставити в тепле місце на 1 годину. 6Збити білки з сіллю в міцну піну. Додати збиті білки в тісто, акуратно перемішати, залишити на 20 хвилин. 7Смажити млинці на розпеченій олії по 3 хвилини з кожного боку. 00:00