Паелья (з кальмаром, креветками та куркою)
каші та круп'яні страви, страви з морепродуктів, страви з птиці мультиварка
17 Квітня, 2020
50 000 избранных рецептов для мультиварки
Ingredients
Кальмар свіжий - 300 г
Курка - 300 г філе грудки
Креветки - 10 шт.
Рис довгозерний - 1 мультисклянка
Перець болгарський - 70‑100 г
Цибуля - 1 шт. середня
Зелений горошок консервований - 90 г
Олія оливкова - 4 ст. ложки
Вода - 2 мультисклянки
Перець чорний мелений
Суміш спецій для паельї
Сіль
Directions
1Філе курки нарізати шматочками по 2‑3 см, натерти сіллю та спеціями. Цибулю дрібно порубати, болгарський перець нарізати невеликими кубиками.
2Обсмажувати курку 20 хвилин на оливковій олії на режимі «Випічка».
3Додати цибулю та смажити ще 5 хвилин.
4Додати рис, болгарський перець, зелений горошок, залити водою, посолити та поперчити. Встановити режим «Плов» (приготування займе близько 45 хвилин).
5Паралельно з цим ошпарити тушку кальмара окропом, одразу занурити в холодну воду, видалити всі плівки та хрящ. Ошпарити окропом креветки, очистити їх. Нарізати кальмара та креветки на невеликі шматочки.
6За 5 хвилин до закінчення режиму «Плов» відкрити кришку мультиварки та додати морепродукти до курки з овочами. Закрити кришку та залишити до сигналу.