Блины и оладьи (100 лучших рецептов)
Готовим детям (Семь поварят)
Cook: 40 mins
Yields: 6 порцій
Ingredients
ДЛЯ МЛИНЦІВ:
Молоко - 400 мл / 2 склянки
Борошно пшеничне - 1 склянка
Яйця - 3 шт.
Цукор - 1 ч. ложка
Масло топлене - 100 г / 4 ст. ложки
Сіль
ДЛЯ НАЧИНКИ:
Сирна (творожна) маса солодка - 300 г
Персики свіжі або консервовані - 6 шт.
Сушки - 12 шт.
Directions
1З борошна, молока, яєць, цукру та солі замісити рідке тісто.
2Спекти на топленому маслі 12 млинців.
3На кожен млинець у центр покласти сирну (творожну) масу, на неї - половинку персика; краї млинців зібрати над начинкою в мішечок і протягнути в сушки.
4«Мішечки» розкласти на змащеному олією деку та запікати 5‑7 хвилин при 200°C.