Кулеб'яка млинцева
Кулеб'яка млинцева

Кулеб’яка млинцева

  , ,   

16 Листопада, 2019

Домашние блины (50 самых лучших рецептов)

Ingredients

Борошно - 2 склянки

Вода - 1 склянка

Масло вершкове - 300 г

Лимонна кислота - 8 крапель

Сіль - 0,25 ч. ложки

Начинки - 4 різні по половині порції

ДЛЯ НАЧИНОК:

Рис

Яйця

М'ясний фарш

Гриби

Цибуля

ДЛЯ МЛИНЦІВ:

Борошно - 0,5 склянки

Яйця - 1 шт.

Молоко - 0,5 склянки

Directions

1Замісити тісто.

2Половину тіста розкачати в прямокутний пласт завтовшки 4‑5 мм. На поверхню пласта укласти млинці з таким розрахунком, щоб краї пласта шириною 10 мм не були б покриті млинцями. На млинці покласти рисову начинку з рубаним яйцем, потім знову шар млинців, потім м'ясний фарш, потім знову шар млинців, після цього - грибну начинку, а поверх неї - начинку з цибулі (можна використовувати і інші начинки).

3Змастити краї нижнього шару тіста яйцем і накрити зверху іншим шаром тіста, який має бути трохи більшого розміру. Приєднати нижній і верхній шари, змастити поверхню кулеб'яки яйцем.

4Випікати 50‑60 хвилин при температурі 210‑230°С.

00:00