100 лучших рецептов украшения закусок (Кулинария. 100 лучших рецептов)
Cook: 1 hr
Yields: 16 шт.
Ingredients
Борошно - 500 г
Молоко - 250 мл
Яйця - 2 шт.
Сіль
Цукор
Олія для смаження
Directions
1Всипати в молоко борошно. Додати сіль і цукор. Збити в однорідну масу, ввести яйця. Поставити в холодильник на 20 хвилин.
2Спекти млинці на олії.
3Скрутити млинці, поклавши всередину кожного дерев'яну шпажку для жорсткості.
4Викласти два млинця паралельно, зверху перпендикулярно ним - ще два (всередині млинців має вийти квадрат). Викласти ще три яруси.
5Вколоти в млинці передостаннього ряду дві шпажки одна проти одної. Одягти на шпажки млинець паралельно «колодам» останнього ярусу - він має зависнути в повітрі, щоб шпажки лише трохи виходили з нього. Вколоти в млинець ще кілька шпажок (їх число має дорівнювати числу «колод» для даху).
6Нанизати на верхні шпажки «колоди» даху під кутом, спираючи їх на верхні млинці основи. Чергувати «колоди» даху по різні боки будиночка (як при схрещуванні пальців обох рук).