Млинниця

  , ,   

21 Жовтня, 2016

Домашние блины (50 самых лучших рецептов)
Этюды о питании

Ingredients

Млинці

Сметана

Сухарі

ФАРШ З ЛІВЕРУ:

Лівер (серце, легеня) - 700 г

Цибуля - 2 шт.

Жир - 4 ст. ложки

Борошно - 1 ч. ложка

Бульйон або вода - 0,5 склянки

Перець чорний

Лавровий лист

Сіль

Directions

1На широкій сковороді спекти млинці за будь-яким рецептом.

ФАРШ З ЛІВЕРУ:

1Лівер (серце, легеню) розрізати на шматки масою 30-40 г, промити і зварити в підсоленій воді до готовності.

2Пропустити через м'ясорубку, злегка обсмажити з борошном і заправити соусом.

СОУС:

1Обсмажити дрібно нашатковану цибулю з жиром і борошном до світло-коричневого кольору.

2Додати бульйон або воду і проварити 10 хвилин. Після цього додати перець, лавровий лист, сіль.

МЛИННИЦЯ:

1У неглибоку змащену зсередини маслом і обсипану панірувальними сухарями форму укласти шарами млинці та фарш з ліверу. Нижній і верхній шари мають складатися з млинців.

2Облити верхній шар млинців сметаною, обсипати сухарями і запекти в духовці до утворення рум'яної скоринки.

3Форму з готовою млинницею перевернути на блюдо так, щоб нижній шар млинниці виявився зверху.

00:00