Сир жовтий пікантний тертий - 2 ст. ложки з верхом
Directions
1Гриби намочити на день раніше, потім зварити їх в тій самій воді, дрібно нарізати.
2Замісити млинцеве тісто і спекти млинці.
3Капусту покласти в грибний відвар, посолити, всипати перець і тушкувати 20 хвилин.
4В цей час дрібно нарізати ріпчасту цибулю і тушкувати її на жиру, потім перекласти капусту (максимально зневоднену), додати дрібно нарізані гриби та смажити 30 хвилин, під кінець додати дрібно нарізане, круто зварене яйце, вершкове масло.
5Форму для випічки змастити жиром і посипати сухарями. Укласти в форму млинці, переклавши їх начинкою. Зверху має бути млинець. Верх пирога змастити вершковим маслом, посипати сиром.