Млинці по-японськи закуски, млинці, оладки, сирники, страви з риби японська кухня 29 Січня, 2019 100 лучших рецептов блинов и оладий / 100 лучших рецептов украшения закусок (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 30 mins Yields: 12 шт. Ingredients Млинці з рисового борошна - 10 шт. Форель слабосолена - 200 г Авокадо - 1 шт. Цибуля шалот - 1 шт. Сир «Філадельфія» - 150 г Лайм - 0,5 шт. Олія кунжутна - 1 ст. ложка Сіль Перець чорний мелений ДЛЯ РИСОВИХ МЛИНЦІВ: Борошно рисове - 150 г Вода газована - 300 мл Яйця - 2 шт. Крохмаль - 100 г Сіль - 0,5 ч. ложки Олія арахісова - 2 ст. ложки Олія рослинна для смаження Directions РИСОВІ МЛИНЦІ: 1Збити яйця з сіллю. Додати воду, борошно, крохмаль, арахісову олію, збити. 2Спекти млинці на олії. МЛИНЦІ ПО-ЯПОНСЬКИ: 1Очистити авокадо, нарізати невеликими шматочками, скропити соком лайма. Нарізати форель маленькими кубиками. Очистити цибулю, нарізати тонкими півкільцями. 2Усе з'єднати, заправити кунжутною олією, посолити, поперчити та перемішати. 3Покласти на кожен млинець сир, потім начинку. Згорнути рулетами, розрізати на дві частини. 00:00