млинці з яблуками та журавлиною
млинці з яблуками та журавлиною

Млинці з припічкою з яблук і журавлини

  

18 Листопада, 2019

Блины и оладьи (100 лучших рецептов)

Ingredients

Борошно - 1 склянка

Молоко - 500 мл

Яйця - 1‑2 шт.

Масло вершкове - 50 г

Сода - 0,25 ч. ложки

Цукор - 1 ст. ложка

Масло топлене для змащування сковороди

Сіль

Цукрова пудра

ДЛЯ ПРИПІЧКИ:

Яблука - 2 шт.

Журавлина - 0,5 склянки

Directions

1Борошно всипати в каструлю, розвести ледь теплим молоком, додати яйця, цукор, сіль, соду, розтоплене вершкове масло, добре перемішати.

2Яблука очистити від шкірки та серцевини, нарізати тонкими скибочками.

3Тісто налити на змащену топленим маслом сковороду і на рідке тісто покласти суміш нарізаних яблук і журавлини. Перевернути та запекти млинець з іншого боку.

4Подавати на стіл, посипавши цукровою пудрою.

00:00