Млинці з сьомгою млинці, оладки, сирники, страви з риби 11 Лютого, 2020 Блины и оладьи (100 лучших рецептов) Ingredients Молоко - 500 мл Борошно пшеничне - 1 склянка Яйця - 3 шт. Масло вершкове - 50 г Олія - 50 мл Цукор - 2 ст. ложки Сіль - 1 ч. ложка ДЛЯ НАЧИНКИ: Сьомга - 4‑5 шматків Сметана - 50 г Лимон - 0,25 шт. (сік) Кріп - зелень Directions 1Жовтки з'єднати з 100 мл молока, змішати, всипати, помішуючи, борошно, додати сіль, цукор, розтоплене вершкове масло, влити залишки молока, покласти збиті в густу піну білки та добре перемішати. 2Спекти тонкі млинці на олії. 3СОУС: Змішати сметану, лимонний сік і дрібно нарізану зелень кропу. 4Покласти по 2 млинця внапуск. Зверху на обидва млинця покласти один шматок сьомги. Змастити рибу соусом, обидва млинця загорнути трубочкою. 5Трубочки нарізати на шматочки і подавати на стіл. 00:00