Млинці з капустяною припічкою
Млинці з капустяною припічкою

Млинці з капустяною припічкою

  

2 Лютого, 2019

100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 3 порції

Ingredients

ДЛЯ МЛИНЦІВ:

Молоко - 500 мл

Борошно - 400‑450 г

Яйця - 2 шт.

Сіль - 1 ч. ложка

Сода гашена - 0,25 ч. ложки

Цукор - 1 ч. ложка

Масло вершкове - 2 ст. ложки + для змащування

Олія для смаження

ДЛЯ ПРИПІЧКИ:

Капуста молода - 300 г

Кріп - 1 ст. ложка рубаної зелені

ДЛЯ СОУСУ:

Сметана - 100 г

Огірки - 1 шт.

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Збити яйця, посолити, додати цукор, гашену соду. Перемішати. Додати в яєчну суміш вершкове масло, перемішати до однорідної консистенції. Тонкою цівкою влити молоко, розмішати і поступово всипати борошно, не припиняючи перемішувати. Тісто повинно мати консистенцію кефіру середньої жирності.

2ПРИПІЧКА: Тонко нашаткувати капусту вздовж, потім упоперек, змішати з кропом.

3Для кожного млинця виливати тісто на розпечену сковороду з олією, зверху одразу ж викладати капусту. Смажити по 2 хвилини з кожного боку.

4СОУС: Натерти огірок на дрібній тертці. Змішати зі сметаною, посолити, поперчити.

5Млинці змастити вершковим маслом і подавати з соусом.

00:00