Млинці з м’ясом курки
млинці, оладки, сирники, страви з грибів, страви з птиці
4 Травня, 2019
Блины аппетитные (Самые вкусные рецепты)
Ingredients
Борошно - 300 г
Молоко - 500 мл
Яйця - 3 шт.
Цукор - 25 г
Олія - 75 мл
Масло вершкове - 100 г
Сіль - 3 г
ДЛЯ НАЧИНКИ:
Курка - 500 г білого м'яса, вареного
Гриби (будь-які, можна сушені) - 50 г
Бульйон курячий - 400 мл
Олія - 25 мл
Вершки - 200 мл
Яйця - 2 жовтки
Коньяк - 50 мл
Масло вершкове - 100 г
Мускатний горіх мелений - на кінчику ножа
Перець чорний мелений
Сіль
Directions
МЛИНЦІ:
1Жовтки розтерти з цукром і сіллю, збити, додати молоко, перемішати, всипати борошно, додати збиті білки, ретельно перемішати. Потім додати олію, знову перемішати.
2Набираючи тісто невеликою ложкою, виливати на розпечену сковороду, змащену вершковим маслом, і випікати тонкі млинці, обсмажуючи їх з двох боків.
НАЧИНКА:
1Гриби ретельно промити, відварити та дрібно нарізати.
2Відварене м'ясо курки дрібно нарізати і змішати з грибами, залити курячим бульйоном, змішаним з олією.
3Потім додати вершки, збиті жовтки та варити на повільному вогні до загусання. Приправити сіллю, перцем, мускатним горіхом, трохи остудити, влити коньяк, ретельно перемішати.
МЛИНЦІ ФАРШИРОВАНІ:
1На кожен млинець покласти по 1 ст. ложці начинки та скрутити конвертом.
2Обсмажити фаршировані млинці на розпеченій сковороді у вершковому маслі з двох боків.
3Млинці з м'ясом курки можна подавати до курячого бульйону, а також до кави або чаю.