Млинці з м'ясом курки
Млинці з м'ясом курки

Млинці з м’ясом курки

  , ,

4 Травня, 2019

Блины аппетитные (Самые вкусные рецепты)

Ingredients

Борошно - 300 г

Молоко - 500 мл

Яйця - 3 шт.

Цукор - 25 г

Олія - 75 мл

Масло вершкове - 100 г

Сіль - 3 г

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Курка - 500 г білого м'яса, вареного

Гриби (будь-які, можна сушені) - 50 г

Бульйон курячий - 400 мл

Олія - 25 мл

Вершки - 200 мл

Яйця - 2 жовтки

Коньяк - 50 мл

Масло вершкове - 100 г

Мускатний горіх мелений - на кінчику ножа

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

МЛИНЦІ:

1Жовтки розтерти з цукром і сіллю, збити, додати молоко, перемішати, всипати борошно, додати збиті білки, ретельно перемішати. Потім додати олію, знову перемішати.

2Набираючи тісто невеликою ложкою, виливати на розпечену сковороду, змащену вершковим маслом, і випікати тонкі млинці, обсмажуючи їх з двох боків.

НАЧИНКА:

1Гриби ретельно промити, відварити та дрібно нарізати.

2Відварене м'ясо курки дрібно нарізати і змішати з грибами, залити курячим бульйоном, змішаним з олією.

3Потім додати вершки, збиті жовтки та варити на повільному вогні до загусання. Приправити сіллю, перцем, мускатним горіхом, трохи остудити, влити коньяк, ретельно перемішати.

МЛИНЦІ ФАРШИРОВАНІ:

1На кожен млинець покласти по 1 ст. ложці начинки та скрутити конвертом.

2Обсмажити фаршировані млинці на розпеченій сковороді у вершковому маслі з двох боків.

3Млинці з м'ясом курки можна подавати до курячого бульйону, а також до кави або чаю.

00:00