Млинці з «п'яною» вишнею та м'яким сиром
Млинці з «п'яною» вишнею та м'яким сиром

Млинці з «п’яною» вишнею та м’яким сиром

  

6 Лютого, 2019

100 лучших рецептов блинов и оладий / 100 лучших рецептов украшения закусок (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

ДЛЯ МЛИНЦІВ:

Борошно - 3 ст. ложки

Яйця - 1 шт.

Молоко - 200 мл

Олія - 20 мл

Цукор

Сіль

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Маскарпоне - 100 г

ДЛЯ СОУСУ:

Вишня свіжа або свіжоморожена без кісточки - 100 г

Цукор - 20 г

Вино сухе червоне - 50 мл

Кориця - 1 паличка

ДЛЯ ПОДАЧІ:

М'ята

Цукрова пудра

Кориця мелена

Directions

1Зробити в борошні «колодязь», додати яйце, сіль і цукор. Тонкою цівкою влити молоко, ретельно збиваючи масу вінчиком до однорідності.

2Смажити млинці на розпеченій олії до золотистого кольору.

3Уварити вино в сотейнику на чверть, додати вишню. Всипати цукор і покласти паличку кориці. Зняти з вогню, коли суміш закипить.

4Начинити млинці маскарпоне. Викласти на тарілку, полити соусом, прикрасити листками м'яти, цукровою пудрою та меленою корицею.

00:00