Млинці з рибою у вершках
млинці, оладки, сирники, страви з риби духовка
6 Лютого, 2019
100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов)
- Cook: 30 mins
- Yields: 2 порції
Ingredients
ДЛЯ МЛИНЦІВ:
Борошно - 85 г
Молоко - 210 мл
Яйця - 1 шт.
Цукор
Сіль
ДЛЯ НАЧИНКИ:
Сайда - 100 г філе
Цибуля - 0,5 шт.
Вершки 20% - 50 мл
Вино сухе біле - 30 мл
Сир твердий - 40 г
Майонез - 30 г
Мускатний горіх
Cіль
Перець білий мелений
ДЛЯ КРЕОЛЬСЬКОГО СОУСУ:
Томатна паста - 20 г
Перець солодкий болгарський - 0,25 шт.
Помідори черрі - 2 шт.
Цибуля - 1/3 шт.
Лавровий лист - 1 шт.
Бульйон - 50‑100 мл
Вино сухе біле - 30 мл
Часник - 1 зубчик
Орегано сушене - 0,5 ч. ложки
Зелень
Олія для смаження
Directions
1Нарізати очищену цибулю та рибу кубиками, змішати, посолити. Обсмажувати на олії 3‑5 хвилин.
2Додати вершки, варити до загустіння. Додати мускатний горіх, перець і біле вино.
3ТІСТО: Змішати борошно, яйце, молоко, сіль, цукор.
4Смажити млинці на олії до рум'яної скоринки.
5Розподілити начинку та згорнути трубочками. Полити майонезом, посипати тертим сиром.
6Запікати в духовці 6‑8 хвилин при 200°С.
7СОУС: Нарізати очищену цибулю та перець кубиками, дрібно порубати очищений часник. Обсмажити овочі на олії до м'якості, додати орегано та лавровий лист. Додати до овочів томатну пасту, розрізані на чотири частини помідори черрі, вино, бульйон або воду, варити до загустіння.
8Подавати млинці з соусом і зеленню.