Млинці з грибами
млинці, оладки, сирники духовка
2 Лютого, 2019
100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов)
- Cook: 40 mins
- Yields: 3 порції
Ingredients
ДЛЯ МЛИНЦІВ:
Молоко - 500 мл
Борошно - 450 г
Яйця - 2 шт.
Сіль - 1 ч. ложка
Сода гашена - 0,25 ч. ложки
Цукор - 1 ч. ложка
Масло вершкове - 2 ст. ложки + для змащування
ДЛЯ НАЧИНКИ:
Гриби свіжі - 300 г
Цибуля - 1 шт. велика
Сметана - 2 ст. ложки + для подачі
Борошно - 1 ч. ложка
Розмарин сушений - 1 ч. ложка
Часник сушений - 1 ч. ложка
Петрушка сушена - 1 ст. ложка
Перець гострий - 0,5 ч. ложки
Сіль
Перець чорний мелений
Олія для смаження та змащування
Directions
МЛИНЦІ:
1Збити яйця в піну, посолити, додати цукор, соду, вершкове масло, перемішати. Влити молоко та поступово всипати борошно.
2Смажити млинці на розпеченій олії по 1‑2 хвилини з кожного боку. Змастити готові млинці вершковим маслом.
НАЧИНКА:
1Обсмажити на розпеченій олії очищену цибулю, нарізану дрібними кубиками, до золотистого кольору.
2Додати чорний перець, сіль і розмарин. Викласти дрібно нарізані очищені гриби, обсмажувати до випарювання грибного соку.
3Додати сметану та борошно, через 2‑3 хвилини додати часник, гострий перець і петрушку.
МЛИНЦІ З НАЧИНКОЮ:
1Покласти на готові млинці по 1 ст. ложці грибної начинки та скрутити конвертами.
2Викласти млинці на деко, змащене олією, та запікати в духовці 10 хвилин при 200°С.
3Подавати зі сметаною.