Млинці фаршировані грибами
Млинці фаршировані грибами

Млинці з грибами

    

2 Лютого, 2019

100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 3 порції

Ingredients

ДЛЯ МЛИНЦІВ:

Молоко - 500 мл

Борошно - 450 г

Яйця - 2 шт.

Сіль - 1 ч. ложка

Сода гашена - 0,25 ч. ложки

Цукор - 1 ч. ложка

Масло вершкове - 2 ст. ложки + для змащування

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Гриби свіжі - 300 г

Цибуля - 1 шт. велика

Сметана - 2 ст. ложки + для подачі

Борошно - 1 ч. ложка

Розмарин сушений - 1 ч. ложка

Часник сушений - 1 ч. ложка

Петрушка сушена - 1 ст. ложка

Перець гострий - 0,5 ч. ложки

Сіль

Перець чорний мелений

Олія для смаження та змащування

Directions

МЛИНЦІ:

1Збити яйця в піну, посолити, додати цукор, соду, вершкове масло, перемішати. Влити молоко та поступово всипати борошно.

2Смажити млинці на розпеченій олії по 1‑2 хвилини з кожного боку. Змастити готові млинці вершковим маслом.

НАЧИНКА:

1Обсмажити на розпеченій олії очищену цибулю, нарізану дрібними кубиками, до золотистого кольору.

2Додати чорний перець, сіль і розмарин. Викласти дрібно нарізані очищені гриби, обсмажувати до випарювання грибного соку.

3Додати сметану та борошно, через 2‑3 хвилини додати часник, гострий перець і петрушку.

МЛИНЦІ З НАЧИНКОЮ:

1Покласти на готові млинці по 1 ст. ложці грибної начинки та скрутити конвертами.

2Викласти млинці на деко, змащене олією, та запікати в духовці 10 хвилин при 200°С.

3Подавати зі сметаною.

00:00