Млинці з грибами (у хлібній крихті)

    

8 Жовтня, 2016

  • Блины и блинчики (Семь поварят)
  • Домашние блины (50 самых лучших рецептов)
  • Cook: 40 mins
  • Yields: 12 порцій

Ingredients

Млинці готові - 400 г або

ДЛЯ МЛИНЦІВ:

Борошно пшеничне - 400 г

Молоко - 1 л

Цукор - 30 г

Сіль

Яйця - 2 шт.

ДЛЯ ФАРШУ:

Гриби свіжі - 200 г / 400 г

Цибуля ріпчаста - 60 г / 120 г

Яйця - 1 шт. / 4 шт.

Хлібна крихта - 20 г / 80 г

Масло топлене - 50 г / 60 г

Сметана - 120 г

Соус - 100 г (за бажання)

Петрушка

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

ФАРШ:

1Свіжі білі гриби або печериці порубати не дуже дрібно або нашаткувати їх тонкими скибочками і підсмажити з маслом.

2Ріпчасту цибулю нарізати і підсмажити окремо.

3Потім з'єднати, додати сирий яєчний жовток і гарячий молочний соус середньої гущини, як для запечених страв (соус - не обов'язково). Все перемішати і заправити за смаком сіллю і перцем.

МЛИНЦІ:

1Збити яйця з сіллю та цукром. Додати молоко та борошно і замісити тісто.

2На розпеченій сковороді з маслом обсмажити млинці.

3На підсмажену сторону кожного млинця покласти грибний фарш і загорнути його. Змочити поверхню складених млинців яєчним білком, обваляти в крихтах білого пшеничного хліба й обсмажити на маслі з обох боків.

4Прогрівати в духовці 5-6 хвилин.

00:00