Млинці з гливами (вешенками) та рисом
Млинці з гливами (вешенками) та рисом

Млинці з гливами (вешенками) та рисом

  ,

31 Січня, 2019

100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 1 hr 30 mins
  • Yields: 5 порцій

Ingredients

ДЛЯ МЛИНЦІВ:

Молоко - 250 мл

Борошно - 1 склянка

Яйця - 1 шт.

Сіль

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Гливи (вешенки) - 100 г

Цибуля - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Рис - 2 ст. ложки

Майонез - 1 ст. ложка

Сіль

Перець чорний мелений

Олія для смаження

Directions

1Розбити яйце в ємність. Влити молоко. Всипати сіль і борошно, ретельно перемішати, щоб не було грудок.

2Смажити млинці на розпеченій олії до золотистого кольору.

3Нафарширувати млинці начинкою.

НАЧИНКА:

1Почистити гливи (вешенки), нарізати великими шматками. Скласти гриби в каструлю, залити холодною водою, варити на помірному вогні 10 хвилин. Відкинути на друшляк.

2Очистити моркву, натерти на крупній тертці. Нарізати очищену цибулю тонкими півкільцями.

3Розігріти сковороду з олією, викласти цибулю та моркву, смажити на помірному вогні 10 хвилин до готовності.

4Додати в сковороду з цибулею і морквою гриби, сіль і перець, смажити на помірному вогні 15 хвилин.

5Промити рис в холодній воді. Відварити в підсоленій воді до готовності.

6Подрібнити за допомогою блендера гриби, цибулю та моркву до однорідності. Перекласти в ємність, додати рис і майонез, перемішати.

00:00