Млинці з гарбузом і сиром (творогом)
Млинці з гарбузом і сиром (творогом)

Млинці з гарбузом і сиром (творогом)

  ,

9 Лютого, 2019

100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 50 mins
  • Yields: 5 порцій

Ingredients

ДЛЯ МЛИНЦІВ:

Борошно - 100 г

Яйця - 2 шт.

Молоко - 250 мл

Сіль - 1 щіпка

Олія - 2 ст. ложки + для смаження

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Гарбуз - 300 г

Сир (творог) - 100 г

ДЛЯ СОУСУ:

Апельсиновий сік - 250 мл

Мед - 1 ч. ложка

Імбир - 2 см кореня

Directions

1Змішати в глибокій мисці борошно, сіль, яйця, олію та 100 мл молока. Влити решту молока та перемішати до однорідності. Накрити рушником і залишити на 20 хвилин.

2Очистити гарбуз, нарізати шматочками. Запікати близько 30 хвилин при 200°С або готувати на пару до м'якості.

3Подрібнити гарбуз до стану пюре. Змішати з сиром (творогом).

4Натерти імбир на дрібній тертці.

5З'єднати в каструлі апельсиновий сік, імбир і мед. Варити на середньому вогні 15 хвилин до загустіння.

6Процідити через сито, щоб видалити імбир. Додати в начинку половину імбирного соусу.

7Виливати млинцеве тісто по 2 ст. ложки на сковороду, змащену олією, і смажити млинці по 2‑3 хвилини з кожного боку.

8Начинити млинці гарбузово-сирною масою і скрутити трубочками.

9Подавати, поливши залишками імбирного соусу.

00:00