1Легеню покласти в гарячу підсолену воду і варити на слабкому вогні до готовності, за 10 хвилин до закінчення варіння додати лавровий лист.
2Вийняти легеню, нарізати шматочками, посолити, поперчити й обсмажити на розігрітому топленому маслі.
3Додати нарізану цибулю, обсмажувати ще 5 хвилин.
4Перекрутити легеню в м'ясорубці, додати дрібно нарізану зелень, добре перемішати.
МЛИНЦІ:
1Збити яйця, додати 100 мл молока, сіль, цукор і, помішуючи, ввести муку, поступово розбавити залишками молока, щоб не було грудочок, додати 100 мл олії.
2Млинці випікати на розпеченій сковороді, змащеній олією.
3Начинку з легень покласти на більш підсмажену сторону млинця та загорнути конвертиком.
4Обсмажувати млинці з двох боків по 1 хвилині.