Розтягаї з рибою
Розтягаї з рибою

Розтягаї з рибою

    , ,

18 Березня, 2020

222 рецепта для здоровых и полезных постов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Тісто дріжджове

Риба - 600 г філе

Цибуля - 4 шт.

Рис відварений розсипчастий

Борошно - 10 г

Петрушка - зелень

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

ФАРШ:

1Філе риби нарізати маленькими шматочками, покласти в каструлю, залити невеликою кількістю води і тушкувати на малому вогні до готовності.

2Потім рибу вийняти, нарізати на дрібні шматочки, охолодити, додати пасеровану цибулю, розсипчастий відварений рис, сіль, перець, рубану зелень петрушки, а також влити відвар, в якому варилася риба. Все перемішати.

РОЗТЯГАЇ:

1Приготувати дріжджове тісто та розділити на порції.

2Кожен шматочок розкачати, в середину викласти фарш. Краї шматочків защепити. Розтягаям надати круглу або овальну форму, посередині залишити отвір.

3Підготовлені розтягаї покласти на змащене деко, залишити в теплому місці для настоювання на 30 хвилин.

4Потім деко поставити в розігріту духовку, випікати до золотистої скоринки.

00:00