Пиріжки «Скальцунья»
Пиріжки «Скальцунья»

Пиріжки «Скальцунья»

  ,   ,

10 Липня, 2020

Булочки и пирожки (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr
  • Yields: 10-15 шт.

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно пшеничне - 1,5 склянки

Маргарин - 1 ст. ложка

Сода - 0,5 ч. ложки

Сік - 0,5 склянки

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Волоські горіхи рубані - 1 склянка

Мигдаль рубаний - 1 склянка

Цукор - 2 ст. ложки

Мед - 1 ст. ложка

ДЛЯ ПОСИПАННЯ:

Цукрова пудра  - 1 ст. ложка

Кориця

Directions

1Борошно змішати з содою, додати маргарин, розтерти до утворення крихт. Додати сік і замісити тісто.

2Тісто розкачати в пласт завтовшки 1 см і нарізати кружальцями.

3Перемішати всі інгредієнти начинки та покласти по ложці начинки на кожне кружальце. Краї тіста змочити водою і скласти вдвічі у формі півмісяця. Запікати в духовці 35 хвилин при 250°С.

4При подачі пиріжки посипати цукровою пудрою і корицею.

00:00