222 рецепта для здоровых и полезных постов (Еда, которая лечит)
Ingredients
Тісто пісне дріжджове
Лимони - 6 шт.
Цукор - 300 г
Крохмаль - 50 г
Directions
1Приготувати пісне дріжджове тісто, розділити його на порції, кожну з яких розкачати.
2НАЧИНКА З ЛИМОНУ: Лимон обшпарити окропом, нарізати, звільнити від насіння, пропустити через м'ясорубку разом із цедрою, додати цукор, крохмаль, все перемішати.
3Начинку викласти на тісто, защипнути краї у кожного пиріжка.
4Готові пиріжки покласти на деко, змащене олією або прокладене папером для випічки. Залишити в теплому місці на 1 годину.
5Потім випікати в розігрітій духовці до золотистої скоринки.