Горох по-каталонськи овочеві страви, страви з м'яса французька кухня скороварка 17 Червня, 2019 100 рецептов французской кухни Cook: 1 hr 15 mins Ingredients Горох сухий - 250 г Масло вершкове - 40 г М'ясо - 100 г копченої грудинки Томатна паста - 2 ст. ложки Часник - 1‑2 зубчики Сіль Перець чорний мелений Directions 1Напередодні замочити горох у воді кімнатної температури. 2Перед варінням горох відкинути на друшляк. Потім покласти в скороварку разом із часником. Залити підсоленою водою. Закрити та варити 45 хвилин. 3Відкрити каструлю і покласти нарізану грудинку, томатну пасту, вершкове масло, сіль, перець. Закрити та варити ще 30 хвилин. 00:00