Горох по-каталонськи
Горох по-каталонськи

Горох по-каталонськи

  ,     

17 Червня, 2019

100 рецептов французской кухни

  • Cook: 1 hr 15 mins

Ingredients

Горох сухий - 250 г

Масло вершкове - 40 г

М'ясо - 100 г копченої грудинки

Томатна паста - 2 ст. ложки

Часник - 1‑2 зубчики

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Напередодні замочити горох у воді кімнатної температури.

2Перед варінням горох відкинути на друшляк. Потім покласти в скороварку разом із часником. Залити підсоленою водою. Закрити та варити 45 хвилин.

3Відкрити каструлю і покласти нарізану грудинку, томатну пасту, вершкове масло, сіль, перець. Закрити та варити ще 30 хвилин.

00:00