Шербет персиковий
Шербет персиковий

Шербет персиковий

  

17 Серпня, 2019

Юлия Шилова. 777 рецептов любовной кухни

Ingredients

Персики - 5‑6 шт.

Цукор - 0,5 склянки

Лимон - 1 шт.

Directions

1У персиків видалити кісточки, м'якоть подрібнити за допомогою міксера або протерти крізь сито. З лимона вичавити сік.

2Додати в персикове пюре цукор і лимонний сік, добре перемішати та поставити в морозильну камеру на 3‑4 години.

3Заморожену масу знову подрібнити в міксері, щоб вона стала ніжнішою, і ще на 30 хвилин поставити в морозильну камеру.

4Готовий шербет викласти в піали та прикрасити скибочками персика.

00:00