Груші у вершках
Груші у вершках

Груші у вершках

    

2 Травня, 2019

Японская кухня

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 3 порції

Ingredients

Груші - 3 шт.

Ківі - 2 шт.

Яблука - 1 шт. невелике

Вершки - 200 мл

Цукор - 2 ст. ложки

Шоколад тертий - 2 ст. ложки

Лимон - 1 ст. ложка соку

Ванільний цукор - 1 пакетик

Directions

1Груші очистити, видалити серцевину та нарізати кубиками. Ківі нарізати тонкими кружальцями. Яблуко, видаливши серцевину, нарізати тонкими дольками, скропити лимонним соком.

2Вершки довести до кипіння, додати звичайний і ванільний цукор, покласти шматочки груш, варити на маленькому вогні 3 хвилини, охолодити.

3У креманки покласти кружальця ківі, на них - груші, полити вершками та посипати шоколадом. Прикрасити десерт дольками яблука.

00:00

Nutrition Facts

Calories116 ккал