Груші у вершках десерти японська кухня 2 Травня, 2019 Японская кухня Cook: 30 mins Yields: 3 порції Ingredients Груші - 3 шт. Ківі - 2 шт. Яблука - 1 шт. невелике Вершки - 200 мл Цукор - 2 ст. ложки Шоколад тертий - 2 ст. ложки Лимон - 1 ст. ложка соку Ванільний цукор - 1 пакетик Directions 1Груші очистити, видалити серцевину та нарізати кубиками. Ківі нарізати тонкими кружальцями. Яблуко, видаливши серцевину, нарізати тонкими дольками, скропити лимонним соком. 2Вершки довести до кипіння, додати звичайний і ванільний цукор, покласти шматочки груш, варити на маленькому вогні 3 хвилини, охолодити. 3У креманки покласти кружальця ківі, на них - груші, полити вершками та посипати шоколадом. Прикрасити десерт дольками яблука. 00:00 Nutrition Facts Calories116 ккал