Груші з медом і горіхами
Груші з медом і горіхами

Груші з медом і горіхами / Закуска з груш з горіхами

  ,     

12 Травня, 2019

Готовим с медом (Семь поварят)
Корейская кухня (1000 и один рецепт)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Груші м'які - 4 шт. великих / 4‑5 шт. середньої величини

Волоські горіхи очищені - 0,5 склянки / 100 г

Мед - 4 ст. ложки / 2 ст. ложки

Імбир мелений - на кінчику ножа / 1 щіпка

Олія - 2 ст. ложки

Directions

ВАРІАНТ 1:

1Розігріти духовку до 180°С.

2Груші розрізати уздовж навпіл, видалити серцевину. Половинки груш розкласти у форму для запікання зрізом вгору.

3Трохи горіхів відкласти для оформлення, залишки дрібно порубати, змішати з 3 ст. ложками меду, додати імбир.

4Наповнити сумішшю виїмки в грушах. Запікати 15 хвилин.

5Вийняти груші з духовки, дати їм охолонути.

6Груші викласти на десертні тарілки, оформити залишками меду.

ВАРІАНТ 2 (КОРЕЙСЬКИЙ):

1Груші очистити від шкірки, розрізати на дві поздовжні половинки і видалити серцевину.

2Волоські горіхи дрібно порубати, змішати з імбиром і медом.

3Викласти медово-горіхову суміш ложкою на кожну половинку груші.

4У змащену олією сковороду укласти груші і помістити їх в помірно розігріту духовку. Запікати груші 5‑6 хвилин.

5Подавати до столу охолодженими.

00:00